När du köper produkter från Bioline över nätet…

Brukar du köpa hudvårdsprodukter från Bioline? Välj rätt E-handel för att få bäst råd och hjälp vid inköpet. Dessutom finns det pengar att spara.

Bioline är ett italienskt märke med hög kvalité. Produkterna säljs både i salonger och E-butiker. Genom att välja rätt återförsäljare går det både att få bättre service och bättre pris.

  • Auktoriserad återförsäljare

Att vara auktoriserad återförsäljare innebär att det ställs specifika krav på E-butiken. De får sälja varorna från Bioline, eller andra märken, så länge de följer vissa regler. I vissa fall får enbart auktoriserade återförsäljare sälja produkterna. De får därmed inte köpas från dessa för att sedan säljas vidare. Att köpa från en auktoriserad återförsäljare innebär en extra trygghet.

  • Medlemmar hos Shir

Shir är Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Om en E-handel är ansluten till denna organisation skapas ytterligare trovärdighet. För alla medlemmar finns bland annat utbildningar, support och regionträffar att välja på. En E-handlare måste inte vara medlem i Shir men ett medlemskap är en fördel.

Detta tyder även på att de är väl insatta i hudvård. Har du problem med huden kan du vända dig till E-butiken och få råd om vilken produkt från Bioline som ska väljas. Kompetent personal ska även kunna avgöra när eventuellt andra åtgärder bör väljas.

  • Nyhetsbrev – Köp Bioline billigare

Då det finns flera E-handlare som säljer varumärket Bioline kan priset variera något mellan dessa. Detta inte minst under kampanjer och reor. Anmäl dig till nyhetsbrev till de olika E-handlarna och få direkt information när det går att köpa till reducerat pris.

Köpt Bioline men ångrat dig?

Om förpackningen inte är öppnad kan produkten alltid skickas tillbaka till E-butiken varpå pengarna återbetalas. Detta så länge som det sker inom 14 dagar. Enligt distansköpslagen ska nämligen alla köp som sker på distans kunna ångras inom denna period.

Vad som räknas som ”öppnad förpackning” kan däremot variera. En del menar att det är när kartongen öppnas medan andra anser att gränsen är när emballaget kring burken är bruten. Ska ångerrätten utnyttjas bör alltid E-butiken kontaktas först.

Det går därmed inte att köpa varan, prova krämen och sedan ångra sitt köp om krämen inte gett önskad effekt. Var därför noga med att välja rätt och vid minsta tveksamhet kan butiken kontaktas för ytterligare konsultation.