Säker vinst med riskfritt spel

Riskfritt spel är en strategi för betting på sportevenemang som på senare år har blivit allt mer populär.

Exempel på ett riskfritt spel

Hur går man då tillväga för att lägga ett riskfritt spel? Ponera att spelbolag A erbjuder dig ett gratisspel på 100 kronor. För att kunna ta del av detta erbjudande behöver du först spela för 100 kronor på spelsajten. Det är nämligen mer av en regel än ett undantag att du först behöver spela för dina egna pengar för att kunna ta del av ett erbjudande om gratisspel. Så här gör du för att spela utan risk:

Steg 1

Det första du bör göra är att lägga ett spel hos spelbolag A för att bli berättigad ditt gratisspel. Säg att du till exempel satsar 100 kronor på att Brynäs vinner över Djurgården. Om Brynäs skulle vinna, vinner du pengar och får ett gratisspel. Om Djurgården däremot skulle vinna, eller om resultatet blir oavgjort, förlorar du dina 100 kronor.

Du letar därför upp en spelsajt där du kan sälja och köpa odds. Du spelar där på att Brynäs inte vinner, det vill säga att matchen blir oavgjord eller att Djurgården vinner. Om du har gjort en korrekt beräkning, har du spelat på ett så pass högt odds att det inte spelar någon roll hur det går i matchen, utan du kommer ändå inte förlora mer än cirka 10-15 procent av gratisspelets värde. Detta är en viktig del i ett riskfritt spel. Du har dock blivit berättigad ett gratisspel och kan i nästa steg dra nytta av detta.

Steg 2

I det andra steget kommer du använda ditt gratisspel och satsa 100 kronor på att Elfsborg vinner över Malmö. Precis som tidigare lägger du också ytterligare ett spel på en annan spelsajt, där du istället spelar på att Elfsborg inte vinner matchen. Ponera att du vinner 80 kronor på denna match, och totalt sett på de två matcherna har vunnit 70 kronor (då du förlorade 10 kronor på den första matchen). Du har med andra ord genom att två gånger lägga ett riskfritt spel gjort en liten vinst, och du visste före matchen började hur mycket du skulle vinna.

Du kan på samma sätt beräkna olika erbjudanden hos casinon på nätet och på andra spelsajter. Så länge du hela tiden vinner lite mer än du förlorar, är det spel du lägger att betrakta som ett riskfritt spel.