Hive workspace

Idag är det många som jobbar i egna företag eller är anställda utan att ha en fysisk arbetsplats att gå till. Även om flexibiliteten och friheten med att kunna jobba närsomhelst och varsomhelst kan vara lockande, kan det också kännas skönt att faktiskt ha en arbetsplats att gå till, att träffa personer att dela sin lunchrast med och att ha en ergonomisk och kreativ miljö med tillgång till kontorsmaterial, mötesrum och liknande. Hive workspace erbjuder lösningen.

Nätverkande och koncentration

Hive workspace är ett coworking-kontor, eller kontorshotell, som egna företagare, frilansare eller anställda vid stora bolag kan ansluta sig till för att ha en arbetsplats att gå till. Här kombineras kontor med aktivitetsbaserade ytor. Här finns allt material man behöver för sin arbetsdag, och en trivsam miljö att vistas i. För den som behöver koncentrera sig och skriva eller liknande kan man dra sig undan till något av de individuella kontoren. I övrigt finns det stora möjligheter för nätverkande i de trevliga sittgrupperna där man kan ha erfarenhetsutbyte, reflektion och fika med arbetskamraterna. Genom denna kombination skapas en plattform för såväl en mer produktiv arbetsdag som en mer meningsfylld sådan, vilket kommer ha strålande effekter på välmående och trivsel.

Några av fördelarna med Hive workspace:

  • Det ligger centralt.
  • Det är öppet dygnet runt.
  • Mötesplats för kreativa personer.
  • Kontor, mötesrum och öppna arbetsytor.
  • Snabbt internet och alltid nybyggt kaffe.
  • Kontorsmaterial och skrivare.
  • Posthantering.
  • OCH, sociala evenemang, vänner och kanske blivande affärspartners.

Var finns Hive worksapce?

Hive erbjuder för tillfället arbetsytor på attraktiva adresser i Stockholm, Göteborg och Örebro. Men Hive växer snabbt, och inom kort kommer det bland annat även att öppna ett nytt workspace i Partille.

Vad kostar det att ha en arbetsplats hos Hive?

På Hive workspace kan man välja mellan olika paket helt utifrån sina egna behov med arbetsplatsen. Det är lounge, flex, fast och kontor och det kostar från 1450 kronor i månaden beroende på om man exempelvis vill ha tillgång till ett eget kontor eller om det räcker med att kunna sitta i någon av loungeytorna. Priset varierar också beroende på i vilken stad man är intresserad av att ansluta sig till nätverket. Vid intresse är det enkelt att komma i kontakt med Hive workspace via kontaktformulär på hemsidan.