Dessa frågor kan en tarotlinje besvara

När du har presenterat dig för tarotläsaren på en tarotlinje och ställt din frågar blandar tarotläsaren sin lek med tarotkort. Under tiden då tarotläsaren gör sin tarotläggning bör varken tarotläsaren eller du själv prata. Det är inte ett vanligt samtal med din granne eller arbetskamrat utan ett andligt ögonblick. Du bör inte påskynda tarotläggningen genom att jäkta din tarotläsare.

I de allra flesta fall får tarotläsaren ett svar på den fråga du har ställt. I andra fall kan svaret ha att göra med någonting som du har tänkt på men inte frågat, eller kanske inte ännu känner till. Du kan med fördel föra anteckningar eftersom det som först framstår som rent nonsens eller icke relevant information ofta kan visa sig vara värdefull information. Du får ett svar på någonting som du känner att du behöver veta.

Det kan ta tid för tarotläsaren på en tarotlinje att analysera och tolka korten, särskilt vid större tarotläggningar. Du bör förvänta dig att detta tar cirka 5 till 10 minuter. Om fler kort behöver läggas till för att klargöra innebörden av ett annat kort i den ursprungliga tarotläggningen tar det av naturliga skäl ytterligare tid.

Detta kan en tarotlinje inte hjälpa dig med

En tarotläsare på en tarotlinje kan genom en tarotläsning inte ge dig exakta datum eller klockslag. Du kan till exempel inte få veta att en viss person kommer ringa dig på torsdag. Det handlar inte om att spå framtiden så du bör inte fråga om nästa veckas vinnande lottorad eller liknande. En tarotlinje är inte heller rätt plats att vända sig till för att få medicinsk eller juridisk rådgivning, eller för att få veta resultatet av medicinska eller juridiska processer. För dessa ändamål bör du kontakta en medicinsk respektive juridisk expert.

Om tarotläsaren skulle kunna se in i framtiden och få veta den vinnande lottoraden, skulle han eller hon förmodligen själv spela på dessa nummer istället för att arbeta på en tarotlinje. De personer som ägnar sig åt tarotläsning bryr sig väldigt mycket om människor. De vill hjälpa dig att leva det bästa möjliga livet. De tar sin tarotläsning på allvar och förbereder sig för att konsultera dig via tarotlinjen.