Det är inte det lättaste att sy ihop sitt eget fotbollspaket så det är bra att det finns färdiga paketlösningar när det är dags för att resa iväg och kolla på engelsk ligafotboll. Det råder ingen brist på fotbollsresor i form av paketlösningar! Därför är det inte någon större utmaning att fixa en bra och trevlig lösning för att därefter få ut så mycket som möjligt av sin fotbollsresa.

Det kan vara svårt att hitta biljetter till just Liverpool då hemmaarenan Anfield är en av de svåraste arenorna i Premier League att få tag på biljetter till. Biljetterna säljer slut fortare än kvickt oavsett vilket lag Liverpool möter hemma. Av förklarliga skäl så kan man lättare komma över biljetter till matcher som spelas mitt i veckan än biljetter till helgernas matcher, men även biljetter till matcher som spelas mitt i veckan kan vara svåra att få tag på.

Tillgänglighet

Liverpool FC säljer inte lösa biljetter till sina officiella supporterklubbar för vidareförsäljning till medlemmarna. Detta är ovanligt då de flesta andra klubbarna gör det och det leder till att man får vara ute i god tid för att få tag i biljetterna.

För att få tag i en biljett krävs det att du köper en biljett direkt från biljettkontoret och detta är nästintill omöjligt. De populära matcherna, som exempelvis när Liverpool möter Manchester United, kräver en slags ”krediter” från tidigare säsonger så att de mest trogna av supportrarna premieras. Biljetterna säljer med andra ord slut snabbt och det är betydligt vanligare att man står tomhänt än att man har biljetter i handen.

Medlemskap Liverpool FC

För att kunna köpa biljetter direkt från klubben krävs det att man har ett LFC Official Membership. Man kan köpa 4 biljetter per beställning och alla de personer som man köper biljetter till måste ha ett medlemskap i klubben. Med rätt medlemskap i Liverpool FC ges du alltså möjligheten att köpa loss biljetter, men man kan inte förvänta sig att biljetterna ligger och väntar på att man ska köpa dem direkt. Det går undan och biljetterna tar slut lika snabbt som om det var en konsert med en återuppväckt Elvis!